Uncategorized

2 spændende byggeprojekter i København

Danmarks fremadstormende og smukke hovedstad er en by i konstant forandring, og nye byggeprojekter i København er en stor del af denne forandring. Der er mange store og spændende projekter under opførelse i byen, og vi vil tage et kig på nogle af de mest interessante projekter her.

Tobaksbyen: En grøn bydel i Gladsaxe

Tobaksbyen er et nyt område i Gladsaxe, med faciliteter som boliger, kontorer, hotel, restaurant og fitness. Byggeprojektet omfatter 257 nye boliger, bestående af 215 lejligheder, 42 rækkehuse og 4 erhvervslejemål i den nordlige del af Tobaksbyen. Bygningerne er 3-5 etager høje med en parkeringskælder til 72 biler og opbevaringsrum. Facaden vil blive muret med sorte vinduer og altaner på begge sider, og byggeriet forventes at være færdigt midt i 2021.

Store Ø: Stort byggeprojekt på Amager

Store Ø er et aktuelt byggeri på Amager, mellem Strandlodsvej og Lindgreens Alle. Det er et af de sidste store boligbyggerier i området omkring Strandlodsvej/Kløvermarken og forventes at blive færdigt ved udgangen af 2021. Bygningen vil have en rød teglstenfacade med sorte vinduer og altaner i sort med gennemsigtigt glas. Der vil være 325 boliger, herunder 2-6 værelses familieboliger og ungdomsboliger, samt et fitnesscenter på 1.200 m2 i to etager. Køkkenerne vil have skuffer, ovn i bordpladehøjde og egetræsgulve, mens badeværelserne er præfabrikerede betonkabiner. Projektet omfatter også en parkeringskælder til 154 biler, ca. 400 cykler, et vaskeri til ungdomsboliger og opbevaringsrum til alle boliger. Der vil også være fire forskellige gårdrum til aktiviteter for børn, unge og voksne.

Dette er blot et udvalg af de spændende byggeprojekter, der er i gang i København lige nu. De vil alle bidrage til at forandre byen og forbedre livskvaliteten for de mennesker, der bor og arbejder her. Hvad enten du er interesseret i boliger, erhvervslokaler eller offentlige områder, er der masser af spændende ting at se frem til i København i den nærmeste fremtid. Besøg CPH Construction A/S hjemmeside, og få en mere deltaljeret beskrivelse af de spændende nye byggeprojekter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *