Uncategorized

Jeg er glad for mit job, som jeg fik med min social og sundhedsuddannelse

Jeg har i hvert fald ikke fortrudt at jeg tog en social og sundhedsuddannelse.

Hej alle sammen og tak fordi I læser med. Det betyder meget for mig. Da jeg i sin tid skulle finde ud af hvad jeg ville, stod en social og sundhedsuddannelse højt på listen. Jeg vil nemlig gerne hjælpe mennesker, som er syge eller gamle og har brug for daglig støtte. Det er meget givende. Læs med.

Derfor har jeg valgt denne social og sundhedsuddannelse til mine fremtidsdrømme

Jeg er glad for, at I har lyst til at læse med herinde i dag. Det er noget, som jeg sætter meget pris på. Det skal handle om social og sundhedsuddannelsen, som jeg er såååå glad for at have taget. Det er super fedt at have denne uddannelse i rygsækken. Jeg ville uddannes indenfor faget og det kan jo også være, at der er nogle af jer, som vil det. Det er noget, som I virkelig også kan drage nytte af. Det er det, som jeg vil tale om i dag. Noget, som jeg er meget glad for at kunne dele med jer. Der er mange veje ind i social og sundhedsuddannelse, men jeg har taget min uddannalse sammen med en masse andre passionerede mennesker. Vi elsker alle faget, og det er derfor, at vi var der. Jeg bandede med så mange andre mennesker på denne uddannelse, og jeg har fået venskaber for livet. Men lad os tale mere om, hvad du kan med denne uddannelse. Læs med nedenfor og lær mere om dette emne, som jeg taler om i dag herinde på bloggen.

Jeg er så glad for mit job, som jeg har nu indenfor faget

Jeg er glad hver eneste dag, når jeg vågner og tager på arbejde. Jeg får lov til at cykle rundt, hvilket er noget af det, som jeg elsker helt vild. Det er så givende for humøret og det er også motion. Det er dejligt. At skulle studere ingen var helt bestemt en omvæltning, både økonomisk men også det med at lave lektier og større opgaver. Det var mega hårdt, men jeg klarede mig godt, og afsluttede uddannelsen med et højt snit. Det var bare den bedste følelse at mærke alle de hårde timer betale sig. Under uddannelsen var jeg ude i flere praktikker, og det ene af stederne, er der hvor jeg arbejder den dag i dag. Det har virkelig betalt sig at være nysgerrig og engageret i sin praktik. Selvom jobbet til tider er hårdt, så er det også virkelig givende. Man har jo med mennesker at gøre, og følelsen af at kunne hjælpe andre slår alt andet. Jeg har i hvert fald ikke fortrudt at jeg tog en social og sundhedsuddannelse.

Læs også mere her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *