Gode råd

Brother Printerpatron til dit job

Det er meget rart at kunne printe vagtplaner, bestillingsordrer m.m. ud til jobbet. Hos Brasserie Blue anbefaler vi at investere i Brother printerpatron og printer, hvis man gerne vil have glade medarbejdere. Dét, at medarbejdere ikke altid skal tilgå et digitalt system for at tjekke, hvornår de har vagt kan være en befrielse. Mange føler, at det er besværligt, tidskrævende og stressende hele tiden at skulle logge ind på diverse digitale sider for at tjekke post, vagtskema m.m. en gang i mellem er det bare nemt at information er nemt tilgængeligt.

Der råder vi erhvervsdrivende både store og små at investere i Brother Printerpatroner. Der er billige, og så er de i godt kvalitet. Det er en win-win situation. Glade medarbejdere, billige investering, og så kan du/I med fordel også printe andre ting ud som bestillingsordrer m.m. I dette tilfælde er det også nemt og let for medarbejdere at tjekke, om de har modtaget de rigtige varer m.m.

I dagens Danmark foregår alt online, og vi er tit på telefonen størstedelen af dagens timer, hvilket kan være en lille smule skræmmende. Den lidt mere gammeldags metode er derfor guld værd i mange situationer. Det betyder ikke, at man performer dårligere eller andet. Nej, tværtimod. Glade medarbejdere giver mere effektivitet. Selvfølgelig kan der være situationer, hvor det er mere hensigtsmæssig at benytte de digitale enheder, så eksempelvis at man har medarbejdere på tværs af landegrænser m.m. eller deltidsmedarbejdere, som sjældent kigger forbi forretningen for at tjekke deres kalender ud.

Men man kunne jo supplere det, hvis man virkelige ønskede at prøve noget nyt. Du/I kan selv tjekke hjemmesiden ud til Tonerland.dk her!

Vi vil fremover komme med gode råd og andre inputs til tiltag, vi mener, at man bør benytte sig af. Har man selv gode forslag, er man selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Fortsat god læselyst 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *