Uncategorized

God madoplevelse hos Tandoorihouse

Jeg elsker mad. Det gør jeg virkelig. Det kan jeg ikke komme udenom. Jeg vil til enhver tid altid bestille to hovedretter end at spise en dessert. Jeg er den type. Jeg glæder mig allerede fra om formiddagen, hvis jeg ved, jeg skal have noget lækkert at spise om aftenen. Specielt saftigt kød og god sovs er mine favoritter. Og jeg kan ikke få nok af det ærlig talt. Men jeg skal også prøve noget nyt en gang i mellem, og sidst blev det indisk mad fra Tandoorihouse i Taastrup. 

Jeg havde hevet en god veninde med til at spise måltidet med mig. Det er ikke, fordi jeg ikke tør gå alene på restaurant. For det gør jeg ofte. Men det er ny hyggeligt at have selskab af en kompagnion en gang i mellem. Så kan man sidde lang tid over maden, og man kan sidde og hyggesludre, mens man nyder et godt glas vin og noget lækker mad.

Nu er det lang tid siden, jeg sidst smagte indisk mad, og sidst jeg smagte det, var det lidt af en øv-oplevelse, desværre. Maden var kold, tjenerne var sure, og ja, det var noget rigtig skidt. Det var måske også en lidt kedelig restaurant, jeg havde valgt, men valget huntede mig desværre i mange år, hvor jeg har holdt mig væk fra indisk. Nu tog jeg mig dog sammen og besøgte Tandoori. Det viste sig at være en rigtig god ting, for hold nu op jeg fik en smagsoplevelse.

Tandoori er virkelig en original indisk restaurant i Glostrup, som jeg vil anbefale, at man besøger. Jeg skal helt sikkert derhen igen snart, nu vil jeg ikke lade der gå så lang tid, inden jeg næste gang kster mig ud i den her asistiske spise.

Vi snakkes igen snart!

 

 

 

indisk restaurant glostrup

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *