Uncategorized

Flyt din iværksætterdrøm med dig

Det går stærkt i det danske erhvervsliv. Iværksætterdrømmen fortsætter for mange unge danskere, som drømmer om at få en værdifuld placering på det danske marked. 

Flere og flere virksomheder søger ledige erhvervslokaler. En tendens i det danske erhvervsliv har vist, at næsten fjerdedelen af alle virksomheder i Danmark søger efter nye og større erhvervslokaler. Ejendomstorvet.dk er Danmarks største portal for erhvervslokaler, og har oplevet en stigende trafik og aktivitet på deres side, det viser en ny undersøgelse fra Norstat.

Den positive vækst i det danske erhvervsliv gør, at pladsmængden på kontoret bliver mindre og mindre. I takt med at virksomhederne vokser, så vokser antallet af nye iværksættere osse. Det er essentielt for de fleste nye iværksættere at have et lokale, til administration af den daglige drift af deres forretning. Virksomhedsplacering viser ens ansigt udadtil, og kan have en betydning for forbrugernes førstehåndsindtryk. Det er vigtig at lokalerne er pæne og velholdte, så der er rummelighed til inspiration til innovation. En stigende tendens for nyopstartede iværksættere er, at de deler erhvervslokaler sammen. Det skaber et iværksættermiljø hvor folk kan dele deres kreativitet, hvor sparring og samspil medfører muligheder for innovation. Den positiv vækst i det danske erhvervsliv skaber rift omkring erhvervsejendomme og erhvervslokaler. Men dette skal ikke være en forhindring for dig, som gerne vil finde det perfekt erhvervslokale for din virksomhed.

Ejendomstorvet.dk er som sagt Danmarks største portal for erhvervsejendomme og erhvervslokaler til salg og udlejning. Der er over 10.000 udbudte emner rundt omkring i Danmark, og der kommer dagligt flere nye emner. Ejendomstorvet.dk kan hjælpe små-til store virksomheder med at finde nye erhvervslokaler, og som kan være med til at flytte væksten rundt i Danmark. Her vil der være en god mulighed for at finde et lokale som kan være base for din virksomhed.

Jeg håber at dette indlæg, har været til nytte i jeres mission om at finde det rette erhvervslokale, til jeres virksomhed. Jeg vil meget gerne om jeres erfaringer i denne process, og hvis i har nogle spørgsmål, må i meget gerne stille dem i kommentarfeltet eller per mail, i så fald vil jeg bestræbe mig at besvare disse indenfor rimelig tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *