Uncategorized

iRepair reddede min dag

Jeg havde netop forladt den sikre matrikel i kunstshoppen nær Valby, for at få mig noget tidelig morgenmad, inden dagen for alvor startede med kunder og forretningsforbindelser.

Jeg havde ladet en af pigerne stå i butikken, og troede derfor, at de værste katastrofer var afværget, men nede ad gaden kommer en sælsom skabning med tøjet flagrende om kroppen løbende direkte mod mig. Jeg når ikke at afværge helt, og bliver trykket op mod husmuren, da tøjstativet passerer. Han ænser mig ikke engang. Han flagrer bare videre ned ad gaden i samme høje fart.

Jeg går videre, og vil til at skrå over krydset, da en bil kommer svingende od på vejen i samme retning som den flagrende mand også er forsvundet. Det er lige ved at ramme mig, og havde også gjort det, hvis ikke jeg var sprunget for livet. Heller ikke denne stopper op i sit hastværk, og begynder at overveje om jeg glemte at ligge usynlighedekappen i butikken.

Det er som om ingen ænser i i dag. Overhovedet. Jeg går i  grønthandleren og købe to blommer og en lille mælk. Så går jeg på Kaffe Kaffe og køber den stærkeste kaffe de kan lave for penge. Jeg kigger på klokken. Min kollega Lasse havde sagt han ville være ved butikken for 20 minutter siden, sammen med en kunde. Jeg håber ikke, at han er stødt på det tossede bil eller det flagrende gespenst på vejen. Det er den sags, der ødelægger éns mandag fuldstændig.

Efter endnu 10 minutter begynder jeg at under mi over, hvorfor Lasse ikke ringer. Han plejer altid at ringe, efter at have haft en kunde med i butikken. Jeg rækker ud for at se på mobilen, men vælter min kaffe udover hele bordet. Mobilens skærm går ud med det samme. Den var åbenbart for stærk for den.

Jeg sukker og slasker den ned på avisen i håb om, at den kan suge lidt. Løkkes 2025-plan er alligevel en skuffende affære. Da den har ligget i nogle minutter, og stadig ikke vil tænde, beslutter jeg at gå til iRepair og få det fikset hurtigt. Jeg går ud på gaden og mod reparations butikken. Da jeg kommer derind ser jeg Lasse gennem vinduet. Han står sammen med tøjbunken fra samme morgen.

Ak ja, så er det mandag, tænke jeg og går ind.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *